St David’s shopping centre

Remarkable durable and easy to maintain.

“I was delighted with the choice and quality of the product specified for St David's, and from a practical point of view, extremely impressed with the ease in which it has been maintained. The traffic within the first year has been phenomenal - you wouldn’t think so by looking at our washrooms.”
- Steven Madeley, St David's shopping centre director

The Project.

In its first week of trading, more than one million shoppers visited the new extension to St David's shopping centre in Cardiff. With more than 100,000 square metres of brand new retail space, the centre is home to many iconic, upmarket brands including Apple, Hugo Boss, LK Bennett and Kurt Geiger. Designed by Benoy, the development has rejuvenated the existing St David's arcade and has created a new landmark retail centre in the heart of the city.

The Challenge.

Venesta was approached by Benoy architect, Maria Cannovina, who was looking for a contemporary, streamlined washroom solution to complement the centre's modern aesthetic.

The Solution.

We recommended Equinox, not only for its looks but also its remarkable durability; an essential consideration in an environment with such heavy traffic. The client opted for Equinox in Iceberg laminate with polished, elliptically shaped pilasters and IPS to feature throughout the whole shopping centre and within the management suite.

Download a copy.
We’ll send you a copy in PDF format, no more, no less.

Similar Projects

Type
Sector Retail
Range Equinox
Budget V2 - Standard

Credits

Architect Maria Cannovina
End User St David's Shopping Centre